.

.

Desktop Mini sve heftalice, s Dodirom deterdžent za Teške Dužnost, Ne Klizi, Ergonomske Džem Besplatno, Ruku Heftalica Set, za Profesionalnu Kući i Kancelariji za Emraw (Pakovanje od 6)

Desktop Mini sve heftalice, s Dodirom deterdžent za Teške Dužnost, Ne Klizi, Ergonomske Džem Besplatno, Ruku

KM 65.92
Na skladištu
U skladištu.

✓Desktop mini heftalica to uklapa u ruku pa je to lako se uklapa u ladici i neće oduzeti previše-treba sto prostor.Pogodan ručnim heftalica karakteristike kao ergonomske stisak i oblikovan rub formi za više utehu dok ti zaheftam tu i privlačna dizajn bude dobar način heftalica za decu i odrasle. ✓Specifikacija : Lako da ti zaheftam do 10 listova papira bez ometanje, pad mnogo pune veličine sve heftalice.Može bez napora biti otvorena za bilten spjam i zanat aplikacije.Ovo kompaktna heftalica je srednje efikasno i je savršen za ured radni prostor ili ured stolu.Mini heftalica dolazi s dodirom deterdžent za. ✓Kvalitet : Glatko jastuk materijal na vrhu heftalica daje bolji utjehu.Proljeće-napunjen sve heftalice dozvoliti za brzu, jednostavno učitali i samo stani na proljeće-napunjen poklopac i ubacite novi sloj staples.Ergonomske i Udobno Čvrsto mini heftalica sigurno fastens do 10 listova papira. ✓Dizajn : Ovo ergonomically dizajnirao heftalica karakteristike veoma udobno još stila oblik i trajna plastike, čelika dizajn je pravljenje da traju godinama za veliki nastup dok kapu i bazu dodatnu udobnost Standard heftalica bazu pruža non-iskliznes površinu za ruku kao i štiti tvoj desktop od ogrebotine. ✓Koriste : Super za tvoje kuće, poslovni prostor, radne površine, školu, i lako se uklapa u tvoj ranac, torbicu, ili aktovku.Standardni heftalica je idealno za tvoj dom, poslovni prostor, radne površine, školu, i nigdje papira je bio zakačila.Naš heftalica je idealno za upotrebu na stolu ili bilo koji stan površinu.Desktop heftalica je savršen za dan-na-dan, svjetlo-dužnost, a general ured aplikacije.Broj Naslova : 6.

Osnovne karakteristike

Easily staple up to 10 sheets of paper without jamming, outperforming many full-size staplers. It can effortlessly be opened for bulletin tacking and craft applications. This compact stapler is medium efficient and is perfect for the office workspace or home office desk. The mini stapler comes with a staple remover :

Najbolje ponude