.

.

5D Dijamant Umjetnost Pribor za Početnike Veličine Rundu Pun Vježba Banana List Flamingo Dijamant Sliku Kvarc Vez Slike Umjetnosti Boja Broj Paketa Kući Zid Dekor (70x200cm/28x80inch)

5D Dijamant Umjetnost Pribor za Početnike Veličine Rundu Pun Vježba Banana List Flamingo Dijamant Sliku Kvarc

KM 39.75
Na skladištu
U skladištu.

【100% PUN EKO prijateljski PLATNO】 : "uradi sam" dijamant sliku pun vježba s visokog kvaliteta, ekološke platno što je vodootporno, visoke rezolucije obrazac, dobro teksturu i estetika osjećaj.Uzorak sebe ima lepljive pozadini i plastične overtop da zadržiš sliku ljepljivo. 【SUPER MINERALNU DIJAMANTE】 : Dijamant sliku opremu dopušta ti da uživam u estetike.Površinu dijamant ima 26 rezanje lica dionicama, što vidi živopisniji, jače i sjajno.Slika se čini više živu i sjajnom u svjetlo u međuvremenu nikada nestati. 【STILA ZID UKRAS I POKLONE】 : "uradi sam" dijamant umjetnost pribor za odrasle je najpopularniji DIY ukrase.5 D dijamant slike mogu biti sačuvana za mnogo godina, savršeno ukrašavam ti dnevnoj sobi, uredu, restoran, bar ili bilo gde želiš da meč drugačije ukrasni stil.To je savršen poklon za rođendane i praznici. 【SAVRŠENA PORODICA PUT】 : Završetak DIY dijamant slika je proces stalno prilagođavam se i dijeliti happy sate sa familijom ili prijateljima.Kada završiš dijamant sliku sa decom, to će biti unapređena za edukativne roditelj-dijete saradnji.5 D dijamant pribor za slikanje može smanjiti stres, iskustvo želja za postignućem. unaprijediti samopouzdanje, i razviti izdržljivost. 【PROIZVOD UPGARDE 】 : Sve slike su najnovije izdanje sa većim platno, jasan uzorak, dijamant bušilice.Pobrini se da ti dozvolim da se završi lijepa slika.Što je najvažnije, još veće veličina,slike i detalje će biti savršeniji .Zabavi se u procesu i stvoriti novi dijamant sliku za vaš dom. Grad ako tražiš prikladan poklon,dijamant sliku kit je prilično izbor kao poklon za Božić,Dan Zahvalnosti, Nova Godina, Rođendan ili druge prilike!Specifikacija : Materijal : Kvarc + Canvas Coverage : Pun Drill Package Uključuje : 1 x Visoke rezolucije Sliku Canvas N x Šarene Diamonds1 x Trenutku Dijamant Pen1 x Dijamant Tray1 x Glue Several zip bravu bags DIY Korake : 1.Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate.2.Odnosi na stolu ispod platna, da nađemo odgovarajuće magiju kocku dijamant.3.Primijeniti odgovarajucu kolicinu dijamant ljepilo na olovku.4.Drži odgovarajući dijamant.5.Drži dijamant na odgovarajući platnu.6.Ostatak dijamante može se staviti u pakiranju torbu.7.Iskoristiti knjigu ili ruku na štampu dijamante da osiguraju to je više stout.Molim Te Napomena : 1. Ne složim platno spriječiti bore.2. Dijamanti su, ne jestivo.Ne dozvoli da se djeca igraju spriječiti slučajno jesti.3. Tkanine prljavi, sa četkicom za zube i malo vode za lokalne čišćenje, ili sa gumica, sjećaš se ne koriste vodu natopi!4. Ovaj proizvod ne sadrži okvir.Molim vas da kupim sliku odvojeno da se objesiti.5. Dijamant slika je lakše nego krst šav, i ljepše.To je lako za nekoga bez znanja o crtežu da ispuni klasik umjetničko djelo.Uživaj praveći to!.

Osnovne karakteristike

Material:
Rhinestone + Canvas
Coverage:
Full Drill
Package Includes:
1 x High Definition Painting Canvas :
N x Colorful Diamonds :
1 x Point Diamond Pen :
1 x Diamond Tray :
1 x Glue :
Several zip lock bags :
DIY Steps:
1.Open the box and check the diamond draw special tools. :
2.Refer to the table below the canvas to find the corresponding magic cube diamond. :
3.Apply a proper amount of diamond adhesive to the pen. :
4.Stick the corresponding diamond. :
5.Stick the diamond onto the corresponding canvas. :
6.The rest of the diamonds can be put inside the packaging bag. :
7.Use a book or your hand to press the diamonds to ensure it's more stout. :
Please Note:
1. Do not fold the canvas to prevent wrinkles. :
2. The diamonds are not edible. Do not let children play to prevent accidental eating. :
3. Cloth dirty, with a toothbrush and a little water for local cleaning, or with an eraser, remember not to use water soak! :
4. This product does not contain frame. Please purchase a picture frame separately to hang it. :
5. Diamond painting is easier than cross stitch, and more beautiful. It is easy for anyone without knowledge of drawing to fulfill a classic artwork. So enjoy making it! :

Najbolje ponude