.

.

DIY Digitalna Slika Kit-Odrasle Djece uljana Slika Poklon Kući Ukras sa 3 Četkice Unframed 65X50CM-Boja Pas

DIY Digitalna Slika Kit-Odrasle Djece uljana Slika Poklon Kući Ukras sa 3 Četkice Unframed 65X50CM-Boja Pas

KM 74.55
Na skladištu
U skladištu.

Lako : Čak i ako nisi dobar u slika, te i dalje će stvoriti lijepu i prefinjena sliku.Napuni boja po brojevima,ne treba mi nikakva slika vještine.Obrazovanje i opuštanje : Odrasli i deca mogu da podelim interakcija, da bi bio strpljiv, intelektualna i zainteresovan za sliku.Divno zid ukrase : možeš prilagoditi na ulje na platnu stil (smo podršku običaj slike).Pogodan za kući, vrtić i drugih mjesta.Dar : Ovo je odličan poklon za prijatelji, porodica je rođendane i Božić.Ovo dar koji nije skup ali impresivno.To predstavlja tvoj blagoslov.Napomena : proizvod nema slike i kutije i ti treba da kupi to odvojeno. (Mi pružamo boje i četkice).Specifikacija : Materijal : Platno,Oil Color : pokazala kao picture Type : Digitalni uljana slika(1cm=0.39 Cm) Sobi : Dnevnoj Sobi/Sobi/radna Soba/ Entrance Notice : 1.Ovu sliku bez okvir i ovaj film nije gotov, to treba da oslikao kupca sebe.I mali odstupanje je dozvoljeno.2. Boje su suve lako, a kad je potrebno, ne to, molim te, pokrij slika izbjeći pigmenata suši i harding.Ali ako boja proces je malo suva, dodaj 1 2 kapi vode (nema mnogo kapi) u boji nakon miješanje ravnomjerno.3. Molim vas, završiti u 1 2 mjeseca, što je prije moguće nakon otvori sketchpad.4.Samo koristi vodu da čistiš zube,i nema potrebe da se pomiriti pigmenata.Direktno umoči u boje, sa očistiti četke.5.Ako vrijeme je previse dugo,linije će biti plitki da utiče na sliku.Ovaj proizvod je predmet specifične sigurnost warnings Warning : Nisu prikladni za decu ispod 3 godine.Za upotrebu pod odrasle supervision Warning : Igračka unutra.Nadzora odrasle osobe recommended Warning : Da se koristi pod nadzorom odraslog.

Osnovne karakteristike

Material:
Canvas,Oil
Color:
shown as the picture
Type:
Digital oil painting
(1cm=0.39Inches) :
Room:
Living Room/Bedroom/Study Room/ Entrance
Notice:
1.This picture without frame and this picture is not finished, it need to painted by buyer yourself.And small deviation is allowed. :
2. Paints are dry easily, and when you need not it please cover the paints to avoid pigment drying and harding.But if the paint process is a little dry, you can add 1 to 2 drops of water (not many drops) in the paint after stirring evenly. :
3. Please finish in 1 to 2 months as soon as possible after open the sketchpad. :
4.Just use the water to clean the brush,and no need to reconcile the pigment.Directly dip in paint with a clean brush. :
5.If the time is too long,the lines will be shallow to affecting the painting. :
This product is subject to specific safety warnings :
Warning:
Not suitable for children under 3 years. For use under adult supervision
Warning:
Toy inside. Adult supervision recommended
Warning:
To be used under the direct supervision of an adult.

Najbolje ponude