.

.

Tomantery Kosu Curler Mat Vrućine Dokaz Mat Kosu tuca jedan na jedan Završiti za Svakodnevno Koriste za Domaćinstvo(Crna)

Tomantery Kosu Curler Mat Vrućine Dokaz Mat Kosu tuca jedan na jedan Završiti za Svakodnevno Koriste za Domaćinstvo(Crna)

KM 8.62
Na skladištu
U skladištu.

Lako čistiti, pogodan za profesionalnu frizera i kucnu upotrebu.Vežite dizajni, preteruješ kosu styling alat je totalno umotana da zaštiti desktop od štete.Koristi visokog kvaliteta silikonske materijal, sigurno i da nije otrovna, fleksibilan koristiti.Foldable i prenosni, lako prodavnicu i nose, posebno pogodan za putovanja koristiti.Je otporan na i anti-iskliznes funkcije, savršeno za skladištenje kosu tuca jedan na jedan ili uvijač za kosu.Karakteristika : 1. Koristi visokog kvaliteta silikonske materijal, sigurno i da nije otrovna, fleksibilan koristiti.2. Je otporan na i anti-iskliznes funkcije, savršeno za skladištenje kosu tuca jedan na jedan ili uvijač za kosu.3. Vežite dizajni, preteruješ kosu styling alat je totalno umotana da zaštiti desktop od štete.4. Lako čistiti, pogodan za profesionalnu frizera i kucnu upotrebu.5. Foldable i prenosni, lako prodavnicu i nose, posebno pogodan za putovanja koristiti.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Kosu tuca jedan na jedan Otporni na Toplinu Pad Material : Silicone Optional Boja : Crna, Blue Scope od Koristi : Pogodan za profesionalnu frizerski salon i kući use Size : Povrsine. 167 x 230mm / 6.6 x 9.1 u Paketu Listu : 1 x Silikonske Gajbu.

Osnovne karakteristike

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Straightener Heat Resistant Pad
Material:
Silicone
Optional Color:
Black, Blue
Scope of Use:
Suitable for professional hair salons and home use
Size:
Approx. 167 x 230mm / 6.6 x 9.1in
Package List:
1 x Silicone Pad :

Najbolje ponude