.

.

Genhao Prenosni Putovanja Sapun Za Jednokratnu Upotrebu Sapun Plahte Snjiaheim Putovati Za Pranje Ruku Mini Plahte Pjenu Za Pranje Ruku Kupanje Miris Mini Sapun Plahte-Pink

Genhao Prenosni Putovanja Sapun Za Jednokratnu Upotrebu Sapun Plahte Snjiaheim Putovati Za Pranje Ruku Mini

KM 43.58
Na skladištu
U skladištu.

【Lako nositi】 : novine sapun je mali u veličinu, i Snjiaheim je lako nositi.Mali komad papira sapun možeš da opereš ruke, i voda može biti potpuno raspala.To je tvoj dobar partner za zdravlje i čišćenje. 【Visokog kvaliteta】 : Prenosni papir sapun tablete Snjiaheim su napravljeni od visokog kvaliteta ekološki prijateljskog materijala i čista prirodna biljka crpi.Sapun tablete su na sigurnom i bez štetnih efekata, duboko čišćenje, i dnevne nježan je stalo. 【Mini sladak dizajn】 : Lijepa plastične kutiji, Snjiaheim boja sladak.Sapun pahuljice su dizajnirani u pahuljice, koji su zgodno i trajna.Lagan i piće, jako je pogodan za putovanja i izlazi. 【asy koristiti】 : Ovo sapun tableta zamjenjuje sapun sa vodom, i Snjiaheim razlaže i potpuno raspala.Stavi ruku na dlanu tvoje ruke i obriši se osusi, ovlažise to sa odgovarajućim kolicinu vode za nekoliko sekundi, nježno nasapunjaj, i isperi kožu sa čistu vodu nakon što je pranje rublja. 【Različite prilike】 : pranje Ruku i čišćenje tablete su ekološki prijateljskog i putovanja proizvoda.Snjiaheim je mali u veličinu i svjetlo u težine, i može se staviti u džep i nosio se s tobom.Jako je pogodan za poslovnog putovanja, pogodan za putovanja, na kampovanje, planinarenje, roštilj ili bilo aktivnosti na otvorenom.Portabl Za Jednokratnu Upotrebu Papir Snjiaheim Sapun Konfete Čiste Ruke Operi Ruke Perem Kupatilo Toalet Papir Sapun Tablete Wc Otvorenom Putovati Na Kampovanje Hiking Features : 1. Možete koristiti sapun papir Snjiaheim kao obični sapun da opereš ruke ili tijelo.Pored toga, ti možeš da je koristiš za tvoje lice da se oslobodimo od prljavštine.2. Džepu mini sapun jako je pogodan za putovanje, Snjiaheim poslovni put, na kampovanje, planinarenje, roštilj ili bilo aktivnosti na otvorenom, samo je stavi u vrecu za svakodnevno koriste.Specifikacija : Proizvod Ime : Snjiaheim Portabl za Jednokratnu upotrebu Papir Soap Material : Plastic Quantity : 30 komada/box Size : 4.7*8.4 cm Weight : 500g Package sadrži : 3*Snjiaheim prenosni sapun tablets Instructions : 1. Uzmi sapun flakes2. Mala količina vode mokri sapun flakes3. Da trljaš ruke i operi ruke s water Notice : 1. Zbog osvjetljenje efekti, prikaži svjetlost, priručnik za mjerenje, itd., boja i veličine slika je možda malo drugačiji od pravi proizvod.

Osnovne karakteristike

Product Name:
Snjiaheim Portable Disposable Paper Soap
Material:
Plastic
Quantity:
30 pieces/box
Size:
4.7*8.4cm
Weight:
500g
Package contains:
3*Snjiaheim portable soap tablets
Instructions:
1. Take out the soap flakes :
2. A small amount of water wets the soap flakes :
3. To rub your hands and wash your hands with water :
Notice:
1. Due to lighting effects, display brightness, manual measurement, etc., the color and size of the photo may be slightly different from the actual product. :

Najbolje ponude